Arrow_left Terug

Zoeken

close
Over Niebo Services Projecten Onze producten Locaties en contact
chat

Meer weten?
Wij bellen u graag terug

“Bank”

Arrow_left
Project 2 / 3
arrow_right

Aantal units

10

Werken op hoogte

5 meter

Period

9 maanden

Totale opbouwduur

3 weken

Aantal units

10

Werken op hoogte

5 meter

Period

9 maanden

Totale opbouwduur

3 weken

Een tijdelijke keuken van hoog niveau

Samen met de klant en hun externe adviseur bedachten we het ideale concept voor deze situatie. We stelden gezamenlijk het eisenpakket op en vergunningen werden aangevraagd.


Het hoofdkantoor van een Duitse bank gevestigd in hartje Frankfurt am Main. Op het moment dat de keuken van de bedrijfskantine verbouwd zou worden werd NIEBO® ingeschakeld. We plaatsten een tijdelijke warme keuken, spoelkeuken en opslagruimtes.


Voor de opdrachtgever is het natuurlijk belangrijk dat de medewerkers zo comfortabel mogelijk van hun lunch bleven genieten. Ook de workflow van het restaurantpersoneel mocht niet in het gedrang komen. Om dit te kunnen realiseren diende de tijdelijke keukenunits aan te sluiten op het bestaande bedrijfsrestaurant. De grote uitdaging hierbij was de hoogte; het bedrijfsrestaurant bevindt zich namelijk op de eerste verdieping.
In samenwerking met diverse partners ontwikkelden we een 5 meter hoge staalconstructie. Door de containerunits hierop te plaatsen sloot de tijdelijke bedrijfskeuken uiteindelijk naadloos aan op het restaurant in de bestaande bebouwing. Ondertussen reden de medewerkers van de bank met hun auto onder de constructie door, veilig de garage in.


Download CAD tekening: pdf

NIEBO® houdt van een uitdaging


En die kregen we.

Nadat we deze units in het weekend geplaatst hadden - tijdens de werkweek is het midden in de stad te druk voor een dergelijke operatie - leverden we dit project turn-key op. Ook de apparatuur en techniek werden verzorgd door NIEBO®. Net als al onze andere projecten voldeed ook deze tijdelijke keuken aan alle eisen van de klant; van apparatuur opstelling tot brandveiligheid en van klimatisering tot opslagmogelijkheden.

Neem contact met ons op

Heeft u een speciaal verzoek? Wij vertellen u graag persoonlijk wat we voor u kunnen betekenen.

+31 (0)46-477 51 80